Αίτηση Συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Σημαντική Ανακοίνωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ Τάξης

Συμμετοχή και Μη Συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2021

Ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου μέχρι και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

α) όσοι και όσες μαθητές/-τριες της Γ’ Λυκείου επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2021 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει υποχρεωτικά να αποστείλουν με email ( mail@1epal-kaval.kav.sch.gr ) συμπληρωμένη την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση. Για διευκόλυνση μπορεί κάποιος/-α να “κατεβάσει” την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (σε Word) από το site του σχολείου και να τη συμπληρώσει, αφού πρώτα διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες στην εγκύκλιο (είναι επίσης αναρτημένη).

β) όσοι και όσες μαθητές/-τριες της Γ’ Λυκείου δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2021, πρέπει υποχρεωτικά να αποστείλουν με email ( mail@1epal-kaval.kav.sch.gr ) μήνυμα στο οποίο θα γράφουν Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός και τη φράση “Δεν επιθυμώ να λάβω μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Έτους 2021” .

Παρατήρηση: Σε περίπτωση που κάποιος/-α επιθυμεί να είναι υποψήφιος/-α για συγκεκριμένα (3) Μουσικά Τμήματα (βλ. εγκύκλιος), πρέπει υποχρεωτικά να αποστείλει με email ( mail@1epal-kaval.kav.sch.gr ) συμπληρωμένο και το Παράρτημα/ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση.

Ο Διευθυντής

  1. Εγκύκλιος
  2. ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ – ΕΤΟΣ 2021
  3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ / ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Μαθητή ΕΠΑΛ για τα 3 μουσικά Τμήματα
  4. ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ