Διαβούλευση για το νέο σχολικό κανονισμό

Ενημερωθείτε για το νέο σχολικό κανονισμό.

Κάντε τα σχόλια και τις προτάσεις σας ώστε να γίνει ο κανονισμός όσο το δυνατόν καλύτερος.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός λειτουργίας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καβάλας στην έκδοση που ακολουθεί  έχει υποστεί συνολική αναδιάρθρωση τόσο στην παρουσίαση των άρθρων και παραγράφων του όσο και στο ουσιαστικό περιεχόμενό του, προκειμένου να είναι περισσότερο ευανάγνωστος, κατατοπιστικός, πλήρης και ενημερωμένος ώστε να καλύπτει όλα τα θέματα που είναι σχετικά με τη συνολική λειτουργία του συγκεκριμένου σχολείου.

Επειδή κρίνεται σκόπιμο να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να βρει την ευρύτερη δυνατή αποδοχή τόσο από τους καθηγητές όσο και από τους μαθητές και τους γονείς τους θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου http://1epal-kaval.kav.sch.gr/ για να γίνει η σχετική διαβούλευση ? ανατροφοδότηση πριν την υποβολή του στο σύλλογο καθηγητών προς ψήφισή του.

Επίσης κρίνεται αναγκαίο να γίνεται ετήσια επικαιροποίηση του κανονισμού αυτού ώστε να αναπροσαρμόζονται τα σημεία εκείνα στα οποία παρουσιάζονται κατά την εφαρμογή του, κενά, ελλείψεις, ασάφειες ή ανάγκες προσαρμογής σε νέα δεδομένα.

Έτσι ευελπιστούμε ο παρών κανονισμός να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους καθηγητές όσο και για τους μαθητές και τους γονείς τους, με τη βοήθεια του οποίου γρήγορα, εύκολα αλλά και με σαφήνεια και εγκυρότητα να πληροφορούνται και να κατανοούν το πνεύμα και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν τη Σχολική ζωή στις διάφορες εκφάνσεις της.

Τα μέλη της Επιτροπής

ΖΑΠΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ12

ΡΑΦΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΠΕ17

ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕ17