ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Παράταση υποβολής μηχανογραφικού δελτίου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019. 

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) τον Ιούλιο και λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής μέχρι και τις 17-7-2019, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον και την Τετάρτη 17-7-2019, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.
Αυτή την επιπλέον ημέρα ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (σε περίπτωση που το έχασαν ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν), προκειμένου να συμπληρώσουν Μ.Δ. ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.