(Προσοχή!) Επιστροφή στο σχολείο τη Δευτέρα 10/01

Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά με Υγεία,
Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα 10/01 παρά τα αυξημένα κρούσματα λόγω υπερμετάδοσης της μετάλλαξης ‘Ο’ του ιού. Εφιστούμε την προσοχή όλων στα ακόλουθα (θα υπάρξουν και νεότερα μηνύματα):
α) Προμηθευτείτε εγκαίρως τα 3 self test για τη διενέργεια των ελέγχων την 1η εβδομάδα.
β) Διενεργείτε τον έλεγχο το προηγούμενο βράδυ από την προσέλευση του παιδιού στο σχολείο (το πολύ μέχρι ώρας 21:00) και δηλώνετε άμεσα το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα Edupass. Αν η κατάσταση του παιδιού παραμένει ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ το επόμενο πρωί, ΔΕ θα γίνεται διερεύνηση (δεδομένου ότι δημιουργείται συνωστισμός στα γραφεία και τίθεται σε κίνδυνο το εκπαιδευτικό προσωπικό) και το παιδί θα φεύγει άμεσα για το σπίτι με καταχώρηση απουσιών.
γ) Ενημερώστε άμεσα (τώρα) το σχολείο στη δ/νση mail@1epal-kaval.kav.sch.gr για την περίπτωση που κάποιο παιδί νοσεί ή βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα και το χρόνο λήξης αυτής.
δ) Ενημερώστε τα παιδιά για την υποχρέωση να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής στο σχολείο, όπως και για την τήρηση αποστάσεων, κλπ. Διαφορετικά θα υπάρχουν απομακρύνσεις από το σχολείο με απουσία.
Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν πρόκειται να υπάρξουν “εκπτώσεις” στην εφαρμογή των μέτρων. Απαιτείται η συνεργασία όλων για τη διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας…
Ο Διευθυντής