Προσέλευση στο σχολείο στις 10/01/2022

Αγαπητοί Γονείς/ Κηδεμόνες, Αγαπητά μας Παιδιά,

Ο πολύ μεγάλος αριθμός κρουσμάτων σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο, επιβάλλει την προσέλευση στο σχολείο την προσεχή Δευτέρα 10/01 με ΠΡΟΣΟΧΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!

Σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, όλοι (είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε όχι, είτε έχουν νοσήσει, είτε όχι) πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν τα εξής self test:

α) Την Κυριακή 09/01, το αργότερο μέχρι τις 09:00 το βράδυ (για να δηλωθεί εγκαίρως στο edupass) για την προσέλευση της Δευτέρας 10/01.

β) Τη Δευτέρα 10/01, το αργότερο μέχρι τις 09:00 το βράδυ (για να δηλωθεί εγκαίρως στο edupass) για την προσέλευση της Τρίτης 11/01.

γ) Την Πέμπτη 13/01, το αργότερο μέχρι τις 09:00 το βράδυ (για να δηλωθεί εγκαίρως στο edupass) για την προσέλευση της Παρασκευής 14/01.

Προσοχή! Τα self-test (5 στον αριθμό) διατίθενται από τα φαρμακεία έως και αύριο, Σάββατο 08/01.

Τα test ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ με τη δέουσα προσοχή και να δηλωθούν εγκαίρως στο edupass.gov.gr, διαφορετικά δε θα επιτραπεί η παραμονή στο σχολείο.

Επιπλέον συνιστάται σοβαρά η χρήση μασκών αυξημένης προστασίας ΚΝ95 από το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Η μη συμμόρφωση σημαίνει αυτομάτως απομάκρυνση από το σχολείο. Οι αίθουσες θα αερίζονται βρέχει – χιονίζει, γι’ αυτό όλοι οφείλουν να φορούν ανάλογα ρούχα. Αντισηπτικό θα υπάρχει σε όλες τις αίθουσες.

Προσοχή! Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η υγεία των μελών της σχολικής κοινότητας (εκπαιδευτικών, μαθητών, βοηθητικού προσωπικού) είναι υπόθεση όλων.

Ταχεία ανάρρωση σε όλα τα παιδιά που αυτήν τη στιγμή νοσούν!
Καλή επάνοδο στο σχολείο μας!

Ο Διευθυντής