Προσοχή! Προσοχή! Ανακοίνωση – Ηλεκτρονικές Δηλώσεις…

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-24, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 28η Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.
Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣΔΔ (TaxisNet) του Κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας … αυτού που έκανε τη Δήλωση πέρσι και είναι καταχωρημένος/-η στο πληροφοριακό σύστημα myschool.
Για να γίνει η ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής, πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζει ο/η κηδεμόνας τον Αριθμό Μητρώου του μαθητή/-τριας (αυτόν που υπάρχει πάνω στον Έλεγχο Προόδου). Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το σχολείο.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ηλεκτρονική δήλωση ακολουθείται από την εγγραφή με φυσική παρουσία στο χώρο του σχολείου, προκειμένου να υπογραφούν Υπεύθυνες Δηλώσεις από τους δύο γονείς. Κανονικά η διαδικασία αυτή θα γίνει από 10 έως και 21 Ιουλίου στις μέρες που θα είναι ανοιχτό το σχολείο (Πέμπτες)! Ωστόσο οι γονείς/ κηδεμόνες που υποβάλουν την ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής μπορούν να περάσουν από το σχολείο τις ημερομηνίες 28/06, 30/06 και 06/07 για να ολοκληρώσουν την εγγραφή με φυσική παρουσία…