ΓΙΑ ΤΗ (ΦΥΣΙΚΗ) ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΒΑΛΑΣ (ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ)

  1. Τίτλος Σπουδών (Για εγγραφή στην Α’ Τάξη απαιτείται Απολυτήριο Γυμνασίου το οποίο αποστέλλεται υπηρεσιακά. Για εγγραφή όσων έχουν Απολυτήριο Λυκείου στη Β’ (Φοίτηση σε Τομέα) ή στη Γ’ Τάξη (Απόκτηση άλλης Ειδικότητας) απαιτείται η κατάθεση αντιγράφου του Απολυτηρίου Λυκείου (ΓΕΛ ή ΕΠΑ.Λ.).
  2. Ηλεκτρονική αίτηση – δήλωση εγγραφής (από το e-eggrafes – σύμφωνα με την προηγούμενη ανάρτηση).
  3. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται (μεταξύ άλλων) το email του κηδεμόνα προκειμένου να ενημερώνεται για την πρόοδο (απουσίες / φοίτηση) του παιδιού. Ειδικά για την Α’ Τάξη συμπληρώνονται και τα τρία μαθήματα επιλογής, που θα παρακολουθεί το παιδί.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του έτερου (άλλου) Κηδεμόνα ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης, όπως εκείνο έχει υποβληθεί.
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας της/του μαθήτριας/τη στην Α΄ τάξη (Το έντυπο επιστρέφεται το αργότερο το Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, σφραγισμένο από το Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό)
  6. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας του Κηδεμόνα
  7. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας και Πιστοποιητικό Γέννησης του Παιδιού
  8. Φωτογραφίες (το πολύ τρεις – μια για τον Ατομικό Φάκελο, μία για το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ και (αν χρειάζεται) μία για το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ)
  9. Ενημερωτικό σημείωμα του σχολείου

Όλα αυτά τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα προσκομίζετε στο σχολείο αμέσως μετά την Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής στις εξής ημερομηνίες: 28/06, 30/06, 06/07, 13/07, 20/07 από τις 08:30 κι έπειτα.

Για διευκόλυνσή σας μπορείτε να “κατεβάσετε” τις Υπεύθυνες Δηλώσεις (δύο συνολικά), το Ατομικό Δελτίο Υγείας και το Ενημερωτικό Σημείωμα του σχολείου από εδώ και να τις συμπληρώσετε προσεκτικά. Έπειτα πρέπει να υπογραφούν και να κατατεθούν (του έτερου Κηδεμόνα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) στο σχολείο. Προσοχή! Δε γίνονται δεκτές Υπεύθυνες Δηλώσεις χωρίς υπογραφή!

Ο Διευθυντής

Συνημμένα:

1Α.-ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1ΒΓ.-ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ ΕΤΕΡΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ